Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Notícies de bàsquet

El sot (Joan Dàvila)

nou malgrat confidencial

El Blog de la Revista Som-hi!

El bloc de l'arbreda

Campassol & Feliciano

Des del Castell

malgrat tot de mar

Han perdido el Norte


ARENYS 4 // AECAM "1" 55

Quarta jornada. Aquesta vegada hem visitat la pista de l'Arenys que té unes instal·lacions que tot i ser austeres ja les voldríem pel nostre municipi: pavelló amb pistes de bàsquet i futbol sala, pavelló amb pista de hoquei, piscina climatitzada, camp de futbol i un pàrquing. Poder els nostres polítics municipals haurien de passejar-se una mica per les rodalies (amb tren) i prendre nota.
Si tornem al partit cal dir que l'AECAM "1" va jugar bé, però pels espectadors va ser una mica avorrit per la diferència de nivell entre els dos equips. Tot i que el resultat va ser aclaparador, vam estar a punt de perdre l'encontre per manca de jugadors. No va ser fins a la mitja part que van arribar els reforços de l'AECAM "2" i d'aquesta manera sumar els 8 jugadors necessaris per poder puntuar. Ens va anar de molt poc i sort que l'equip contrari no va posar cap problema.
Aquest grup on la Federació o el Club (¿?) ens ha ubicat és molt irregular ja que no hi ha color entre els diferents equips. Esperem que els savis que configuren els grups l'encertin més en la segona fase. Tocarem fusta.
La propera setmana ens veurem les cares amb el MATARÓ, amb un nivell més semblant al nostre, o això pensem. Ja us farem cinc cèntims.

Play Basketball

Sorry, you will need the <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/" target="_blank">Flash Player</a> to play this game.
Add Games to your own site

Fotografies: Premià de Dalt / Aecam "1"

Fotografies XI Torneig Eusebi Millan - Mataró"07