Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Notícies de bàsquet

El sot (Joan Dàvila)

nou malgrat confidencial

El Blog de la Revista Som-hi!

El bloc de l'arbreda

Campassol & Feliciano

Des del Castell

malgrat tot de mar

Han perdido el Norte


AECAM "1" 77 // MATARÓ 56

Avui ens ho hem passat bé: jugadors, tècnics i seguidors incondicionals de l'equip - els pares i familiars -. Després d'un impecable i igualat primer temps, ha arribat una demolidora segona part amb un parcial de 23 a 4. Això ha estat suficient per desmuntar l'adversari que ha vist com se li escapava el tercer lloc de la classificació davant un AECAM que desplegava un joc excel·lent en atac i defensa. Si l'equip és capaç de mantenir el ritme d'avui, tenim la tercera posició assegurada i uns bons moments a passar en els propers partits.

1 comentari:

més bàsquet ha dit...

Bueno tanquem la primera ronda de aquesta fase prèvia...
En resum, ha estat una primera ronda irregular com ja heu apuntat en alguns resums...una de cal i una de sorra ens donen aquests nois...
Alguns partits no hem fet un bon joc d'equip i no hem fet una bona defensa (coses vitals per arribar a aconseguir resultats)pero aquest ultim partit contra el mataró em deixa un bon gust de boca ja que jugant així podem guanyar a qualsevol equip o almenys plantar cara i això em fa ser optimista pel futur de l'equip.
L'equip s'està "enxufant" mica en mica ja que és normal que hagin començat una mica perduts(canvi de localitat,canvi d'equips,etc...) a més de les dos lesions de gravetat que hem patit...Això als nanos també ho carreguen. Mica en mica ja estem entrenant millor i amb la recuperació d'un jugador més(i li desitjo a l'Oscar que torni aviat) espero que el ritme d'entrenaments millori i l'equip pugui estar a l'alçada d'equips com Calella i Vilassar.
Anims a tots i seguim així!!!

P.D.: Ja he vist que a la primera derrota ja em fotieu canya i ja demanavéu el meu cap... quina poca confiança que em teniu!!!jejeje. Records a tothom.

David.

Play Basketball

Sorry, you will need the <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/" target="_blank">Flash Player</a> to play this game.
Add Games to your own site

Fotografies: Premià de Dalt / Aecam "1"

Fotografies XI Torneig Eusebi Millan - Mataró"07